onsdag 21 oktober 2009

Strömsholm

I söndags for jag och Signe ner till Strömsholm. Resan gick bra, hon var lugn och hade det bra i bagaget. Men hon njöt när vi kom fram och racade som en tok i soffan(!) på vandrarhemmet.

På måndags morgonen hade vi tid på Djursjukhuset. Veterinären kikade på ögat och konstaterade att hon hade två ingångar till tårkanalerna, precis som det ska vara. Så antingen var det stopp i kanalerna eller så blev de skadade när hon som tio dagar gammal blev biten över ansiktet. Veterinären trodde liksom jag på det senare alternativet eftersom hon har ett ärr precis nedanför ögat där tårkanalen går. Hon pratade med försäkringsbolaget och det visade sig att de inte skulle betala för en operation i och med att vi har en reservation på bettet. Valde vi att ändå göra en operation skulle det gå på 20000- 25000 kr + kostnader för minst två resor dit...

Ja, så låg det till. Men som veterinären sa så kommer Signe klara sig bra utan operation! Det blir till att torka och åter torka. Och hon är ju inte den den enda hunden med rinnande ögon.

Så vi for hem. Den här gången med Signe i buren för hon kom på att man kunde klättra över ryggstödet till matte...

1 kommentar:

  1. Stackars lilla Signe! Hoppas det kommer gå bra för henne iaf.

    Är så roligt att komma in här när man hittar en uppdatering om hur ni har det!

    Kram

    SvaraRadera