söndag 1 november 2009

Semester

Numera befinner vi oss i södra Sverige, här behöver man inte fundera om det ska komma några björnar efter en. Skönt! (Signe med hundvakt hörde björn när de var ute och gick förra veckan...) Däremot finns det mycket folk. Häromdan var vi i Alingsås på ljusvandring, flera designers från hela världen har ljussatt staden och nu har man guidade turer där man visar upp allt. Signe var jätteduktig under hela turen och brydde sig inte om allt folk. Bet bara en tant. Men man får skylla sig själv när man kastar sig över en valp utan tillåtelse!

Familjen tycker hon är helt underbar, iaf mamma och syster. Pappa gillar inte att trampa i blöta fläckar på golvet. Brodern min har fotat henne och även rastat henne men han kom fort in för hon ville bara hänga i hans jacka... Här kommer lite bilder på sötnosen.









7 kommentarer:

  1. Åhh vilken sötnos hon är! Börjar ju bli stora damen nu:)

    SvaraRadera
  2. Vad fin du är systra mi:)
    Uch björn som tur är behöver vi inte oroa oss för det heller det farligaste här år jag(busan)
    O du Singe,tanter som bara hoppar på en de biter man HÅRT....
    Puss o kram din busigaste syster Busan

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara bilder!!! Hon är såååå sööööt den lilla snäckan. Nästa gång du är hos din mamma får jag försöka ta mig upp så du kan få träffa Ace och jag får träffa Signe *tycka* kraaaaam

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Är ni på resa igen! Härligt! Lilla Signe kommer att bli jätteduktig och miljövan. Vad söt hon är och vad hon vuxit. Hoppas det går att ordna så jag får träffa er igen snart. Vi bor ju inte så långt ifrån varandra. Har nog läst om Signes kattjakt! Hmm! Vad säger man. Både Tuva och Atla gillar också att jaga katter! Förresten den där tanten som Signe bet! Det var bra gjort. Ska man hälsa på andras hundar ska man fråga först!
    Kramar från oss i Brunflo!
    Lena, mamma Tuva och syster yster!

    SvaraRadera
  5. Åååååh vad fina bilder. Helt underbara. Kul med ljusvandring, snart är det Novemberljus i Linköping med och då ska vi gå den. Bra gjort av henne att "säga till" tanten. Kilroy kan med vara skeptisk till sånnadär folk som bara rusar fram, (mest tanter) men han har fått ett dovare skall som han säger till med men ibland önskar man nästan att han gjorde mer till alla konstiga människor som inte ens kan fråga eller be om lov.

    Kramar från Kilroy & Markus

    SvaraRadera
  6. vad söt hon är. Haha underbart att hon bet tanten! dom där pölarna är de flera i min familj som inte heller gillar :) kramar från örebro

    SvaraRadera
  7. Jättekul att höra från en av Teslas (halv)kusiner! Jag noterar att det är mycket som går i släkten - inte bara rymmandet och strumpfetichen, utan även att bita tanter som inte vet bättre än att kladda på den söta valpen.

    Stod det inte något om trädgårdsarbete i ett tidigare inlägg också..?

    SvaraRadera