tisdag 29 december 2009

Hjälp!

Nu börjar det smällas hejvillt överallt. Ni som har erfarenhet av hundar och fyrverkerier, hur ska man göra? Signe börjar skälla när hon hör dom. Jag struntar i det och försöker avleda med ngt roligt. Gör jag rätt? Ska man stoppa bomull i öronen på dom när det smäller som mest? Usch va jag inte gillar smällare!

4 kommentarer:

  1. Tolla väger 18,2 idag men har en helt annan kroppstyp än Busan.Hon är låg och lång i ryggen.
    Blir spännande att se vart alla hamnar i storlek till slut:)
    Ang smällare håll avstånd o var försiktiga
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Ja vi har inte heller bestämt om vi åker till Piteå än, får se hur vi gör.

    Dice kan inte mycket heller. VI har inte fokuserat så hemskt mycket på träning än. Han kan ligg bra, sitt för det mesta. Han har bra kontakt och kommer nästan jämt på inkallning. Han förstår vad nej betyder. Det är väl vad vi har fokuserat på.

    Sen kan han backa ibland, vacker tass ibland, skall ibland.

    I övrigt har vi ju tränat en del spår och apportering. Spåren går bra men inte apporteringen. Han vill inte alls bära saker tillbaka till matte.

    Jag tycker du gör rätt med smällarna, lek och busa med henne så hon förknippar det med nåt skoj. I övrigt får man tänka på vart man befinner sig så här års och inte vara ute i onödan. Är så lätt hänt att dom blir skrämda.

    Tråkigt med hennes tänder, hoppas dom tittar fram så småningom.

    Kram från oss

    SvaraRadera
  3. Du gör rätt som ignorerar smällarna. Låtsas som om de inte existerar. Gå inte på promenad med Signe. Håll dig hemma på tomten tills nyåret är överstånden. Ska ni bort så måste ni ta med Signe. Absolut ingen utevistelse bland raketer. Har man hund får man avstå från eländet. Det är vad jag också tycker om smällare och raketer. Ha en fint nyår trots allt.
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Jag tror det mest handlar om att vara som vanligt när det smäller. När Tesla var knappt fyra månader åkte hon med matte och hämtade mig på skjutbanan - de lekte lite och Tesla åt sin middag medan ett dussin av mina elever stod och tränade skytte i skjuthallen något tiotal meter bort. Hon har varit med flera gånger sedan dess, och brukar knappt titta upp när det skjuts.
    Jag tror inte hon kommer att reagera speciellt mycket på nyårsafton heller, men vi får väl se.

    SvaraRadera