lördag 29 maj 2010

Kajsa


Foto Cecilia Magnusson

torsdag 27 maj 2010

Syskonträff och kursstart

I söndags var vi i stora staden på utställning. Eftersom jag redan vet att Signe är den sötaste tyckte jag det var onödigt att betala 600:- för att höra en farbror säga det.

Vi var där för att träffa Signes bror Dice och matte Jennie! Det blev livat värre när syskonen fick leka. Kika in på deras blogg så får ni se de super härliga korten som Jennie tog!




Igår var vi på agilitykurs. Gick fint, dock är Signe lite väl intresserad av de andra hundarna... Så det är grym träning för henne!

Om två veckor börjar vi på viltspårskurs, längtar!


lördag 15 maj 2010

Bättre än i måndags

Signes öra är mycket bättre nu. Hon har fått örondroppar hela veckan så allt kletigt är borta. Vad gäller försäkringsbolaget fick jag tag på dom efter mycket ringande. De ska gå igenom journalerna igen. Så jag hoppas de läser dom noggrant den här gången!
Signes nya vattenskål

Jag är ledig i tre dagar nu. Helt underbart! Dock spöregnar det här så man har ingen vidare lust att vara ute... Så det blir snussök inne för Signe idag!

måndag 10 maj 2010

Snöoväder och allmänt surt

Morgonen började med en tur till veterinären. Upptäckte igår att Signes vänstra öra var brunnkletigt och rodnande. Antagligen en svampinfektion. Min lilla stackare, vad hon ska råka ut för...

Hela dagen har det snöat. När jag åkte hem från jobbet låg det nästan en decimeter på marken. Som tur var kunde jag ta jobb-bilen hem, den har fortfarande dubbdäcken på.
Vart tog våren vägen?

Väl hemma väntade ett brev från Signes försäkringsbolag. De tänker inte betala ut några pengar eftersom det finns en reservation på bitskadan.
"Reservationen innebär att du inte kan få ersättning ur försäkringen om du haft kostnader för att undersöka eller behandla Signe."

Men vissa av de vet. undersökningar jag skickat in har verkligen inget med hennes bitskada att göra! Så som de har formulerat brevet låter det som att om hon skulle bryta benet så kan de hävda att det beror på bitskadan. Skitbolag!!!

torsdag 6 maj 2010

Nu är det endast en liten liten snöhög kvar i trädgården. Så skönt! Vi har börjat med ett av alla vårens projekt, isolera vinden. Igår rensade vi ut isolering, fönster å döda råttor därifrån. Så idag var jag till tippen å lämnade allt.

Här i norr är vi nu i tussilagostadiet. Blir så avundsjuk när jag ser våriga bilder från er som bloggar i söder! Åker alltid till grannlandet så här års för att få lite vårinspiration. Så fort man kommer över gränsen brukar det vara som att komma till en annan värld, grönt gräs, vitsippor å utslagna träd. Men inte i år... Våren var sen där också. Men våriga saker hade de iallafall i affärerna!

Mina nya favorit handskar!

Finaste grytlapparna kommer från Åhlens.