måndag 10 maj 2010

Snöoväder och allmänt surt

Morgonen började med en tur till veterinären. Upptäckte igår att Signes vänstra öra var brunnkletigt och rodnande. Antagligen en svampinfektion. Min lilla stackare, vad hon ska råka ut för...

Hela dagen har det snöat. När jag åkte hem från jobbet låg det nästan en decimeter på marken. Som tur var kunde jag ta jobb-bilen hem, den har fortfarande dubbdäcken på.
Vart tog våren vägen?

Väl hemma väntade ett brev från Signes försäkringsbolag. De tänker inte betala ut några pengar eftersom det finns en reservation på bitskadan.
"Reservationen innebär att du inte kan få ersättning ur försäkringen om du haft kostnader för att undersöka eller behandla Signe."

Men vissa av de vet. undersökningar jag skickat in har verkligen inget med hennes bitskada att göra! Så som de har formulerat brevet låter det som att om hon skulle bryta benet så kan de hävda att det beror på bitskadan. Skitbolag!!!

3 kommentarer:

  1. Så himla irriterande! Hoppas det löser sig.

    Ja, inte länge alls, är väldigt nyfiken på Signe. Ska bli så skoj att träffa henne och er:)

    SvaraRadera
  2. Väldigt trist. Försäkringsbolagen gör som dom vill med oss kunder. Försök ta kontakt på telefon om få ett klargörande.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken dag:( hoppas att det har varit bättre idag och att det löser sej med försäkringsbolaget. Härlig bilder du tar, beror det bara på en bra kamera eller beror det på den som fotar oxå. kram

    SvaraRadera