onsdag 4 augusti 2010

Pyramiderna

Gårdagen var en lång och rolig dag för Signe och mig. Kl 9 gav vi oss iväg hemifrån med matsäck och dragsele. Vi mötte upp min vän Å och begav oss sedan mot Vallbo. Därifån utgick vi med riktning Pyramiderna. Är ju skönt att man inte behöver åka till Egypten för att se sådana. Dock är inte dessa byggda av människor utan bildades under istidens avsmältning. Mäktiga är de hur som helst. Fortsatte sedan mot Issjödalen, en otroligt fin plats och traskade sedan hemåt En vandring på ca 22km. Tog hela dagen och vi var trötta och blöta när vi kom hem.

Men det var bara snabbt hem och byta om för vi skulle på viltspårs kurs på kvällen också. Våran ledare har tidigare rekommenderat mig att trötta ut Signe fysiskt innan hon går spåret så att hon går långsammare.
Hon gick långsammare igår. Men det var en hel del sork i markerna (förra gängen var helt katastrofal hon bara jagade sork då), så fort hon var på sorkgömmorna lyfte jag tillbaka henne till spåret och det gick bättre och bättre!

3 kommentarer:

  1. Låter som en intressant promenad:)
    Kul att det går bra på spårkursen...
    Synd ni inte var med på specialen hade varit så roligt att se alla 3 tjejer på en gång.Men kanske vi alla ses på specialen i Sälen nästa år?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men inte behöver ni skicka tröjan det är inte värt det för det är dyrt med portot. Grabben har kläder så han klarar sig ändå jag lovar:)
    Klart vi "tjatar" lite för visst vore det roligt om alla "valpar" träffades nåt.
    Hoppas ni har det bra
    Kram Monica med familj

    SvaraRadera
  3. Halloj!
    Här väntar o väntar vi på att få höra lite nyheter..
    Kram Monica Busan o resten av familjen

    SvaraRadera