fredag 1 januari 2010

Duktiga, duktiga Snussökaren

Vi sitter i soffan jag å E. "Var är snuset?" undrar han. "Fråga Signe!" säger jag och ropar "Snuset, snuset". Signe kommer farande, hoppar upp i soffan och börjar gräva på filten som E sitter på. Och där under ligger ligger dosan. Vad hon kan våran lilla duktiga monster gull hund!

4 kommentarer:

  1. Åhh vilken duktig tjej ni har! Gullegumman:)

    Jag har varit sugen på ny kamera länge, har en som är rätt okej men den strejkar titt som tätt och har svårt att knäppa kort med rörelse i. Är en Sony DSC-H3.

    Nu har jag köpt en systemkamera, den är på ingång men fastnade i postgången under nyårshelgen här. Har inte köpt nån värsting eftersom jag inte kan så mycket. Hade tur och fick den av mamma och pappa i julklapp!

    SvaraRadera
  2. God fortsättning på det nya året och skönt att höra att även Signe fixade sin första nyårsvaka utan problem. Jag skrattade gott när jag läste att hon letade reda på snusdosan. Den luktar nog vedervärdigt!! Kan inte vara så svårt för henne att leta reda på den, men att hon förstod att det var just snusdosan hon skulle leta var mycket bra gjort. En aktivitetssysselsättning! Leta snusdosan! Kul!
    Kramar från ett kallt Brunflo!

    SvaraRadera
  3. God fortsättning på nya året, duktig Signe som letar reda på snuset, men husse skulle kanske kolla minnet, snuset var så nära och han hade ändå ingen aning? :-) kram på er från Maria och pappa Ace

    SvaraRadera
  4. Tänk Busan gillar snus men hon får inte apportera dosor för då äter hon upp dem...
    Duktigt av Signe att förstå det är snuset:)
    Kramar

    SvaraRadera