söndag 10 januari 2010

Kyla

De senaste dagarna har det varit mellan - 25 och -33 C. Men så idag steg det, nu ikväll har vi - 4C. Så skönt! Har inte blivit speciellt mycket utevistelse för vår del som ni förstår. Början av veckan gick bra ändå. E:s bror med familj är uppe och hälsar på så de bodde hos oss några dagar.
Med tre barn i huset hade Signe fullt upp. Hon var riktigt duktig med dom, inomhus. Utomhus var ju vantarna på mycket nära håll... Signe blev bästa kompis med C, tre år och lekte hitta snusdosan med V. O, fem år var aningen skeptisk och talade om att han inte gillade hundar. Vet inte om det var före eller efter han upptäckte att hon stod och slickade på frukostosten...

Idag var vi i backen. Man får tydligen inte ha hundar där och man får absolut inta åka lift med dom. Men man lär sig av sina misstag. (Det var bara en liten transportlift för er som undrar.)
E har åkt med hund i backen tidigare men då var det med en vars ägare är en känd skidåkare och det var tydligen ok. Ska se om inte E också kan få vara med i någon skidfilm.

1 kommentar: